Tunnetut brändit laattamaailmassa

Kirjoittaja Laatta Leevi 3.2.2017 8:34:27

 

Diesel Living -laattakokoelma

Tiesitkö, että monet muotimaailmasta tutut brändit näkyvät vahvasti myös sisustuksessa? Ja eihän se oikeastaan ole ihmekään - kyllähän kodit viestivät aina myös asukkaidensa persoonallisuudesta.

Sama pätee myös julkisempiin tiloihin, kuten yritysten edustustiloihin tai vaikkapa hotelleihin, joissa sisustusvalinnoilla on voimakas vaikutus yritysimagoon ja palvelun laatuun. Tässä artikkelissa tutustumme muotimaailmasta tunnettujen Versacen sekä Dieselin laattavalikoimaan.

Diesel Living

Diesel Living

Diesel Living jatkaa voittokulkuaan useilla eri sisustamisen aloilla. Viimeisimpänä saavutuksenaan Diesel on laajentanut tuotevalikoimaansa laattoihin ja valinnut Iris Ceramican uudeksi yhteistyökumppanikseen. Tämä kumppanuus yhdistää kansainvälisen lifestyle-brändin erehtymättömän luovuuden ja tyylitajun kokeneen laattavalmistajan erityisosaamiseen sekä huippuluokan teknologiaan.

Diesel

Solid Concrete, Industrial Glass, Camp, Stage ja Hard Leather - nämä Dieselin laattamallistot on suunniteltu lattioiden ja seinien päällysteiksi kuvaamaan viittä erilaista tunnelmaa. Näillä kiveä, nahkaa, betonia, lasia ja metallia jäljittelevillä pinnoilla on mahdollista luoda tyylikkäitä teollisuus- ja vintagehenkisiä tiloja kuvastamaan asukkaidensa persoonallisuutta.

 

Versace

Versace Ceramics

Ikoninen muotitalo Versace on tunnettu ylellisyydestä, tyylikkyydestä ja laadusta. Nyt haute-couture vaatemalliston lisäksi Versace erottautuu edukseen myös sisustuksessa ja laatoituksessa. Tunnistettava tyylikkyys heijastaa italialaisen muotitalon renessanssista ammentavaa periksi antamatonta tyylikkyyttä, joka kestää aikaa.

Versace

Versacen laattoja on saatavilla useissa sävyissä, kokoluokissa sekä erilaisilla pinnoilla. Kokoelman monipuolisesta valikoimasta löydät monipuolisesti kiinnostavia vaihtoehtoja toimimaan juuri oman laatoituksesi kohokohtana, ns. kruunujalokivenä.

 

Haluatko lisätietoja?

Versacen ja Dieselin laatat ovat nyt tilattavissa kauttamme. Jos olet kiinnostunut laatoista, ota yhteyttä meihin, niin pyrimme löytämään sinulle parhaimman ratkaisun.

 

Aihealueet: Sisustus, Laatat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit