Kylpyhuonekalusteet - Trendit ja ideat kylpyhuoneesi sisustukseen

Kirjoittaja Laatta Leevi 29.10.2015 10:00:00

 

127331

Sisutuksessa trendit tulevat ja menevät, mutta kylpyhuoneen tulisi miellyttää käyttäjiensä silmää vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Siksi kylpyhuoneissa monesti suositaankin selkeitä linjoja ja ajattomia ratkaisuja. Kysyimme kylpyhuonetuotteiden valmistaja Svedbergsin aluepäällikkö Timo Puustiselta, mikä on juuri nyt suosittua suomalaisissa kylpyhuoneissa ja mitä uutuuksia on viime aikoina tullut markkinoille.

 

Luonnonläheisiä sävyjä ja mattapintaa

Suomalaisissa kylpyhuoneissa on jo pidemmän aikaa suosittu hyvin luonnonläheisiä sävyjä perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi. Tummat puunsävyt sekä valkoinen ovat suosituimmat sävyt myös kylpyhuonekalusteissa.

Svedbergs kylpyhuone

Korkeakiiltoiset kalusteet ovat olleet hyvin haluttuja jo vuosia, mutta mattapintaiset kalusteet ovat tehneet voimakkaasti tuloaan viimeisen parin vuoden aikana muualla Euroopassa.”, Puustinen kertoo. Suomeen trendit rantautuvatkin yleensä parin vuoden viiveellä, jos ollenkaan.

Suomalaisissa kylpyhuoneissa luotetaankin yleensä perusvarmoihin valintoihin trendien sijaan. ”Ruotsissa korkeakiiltoisia kalusteita ei ole ollut valikoimissa viimeisen parin vuoden aikana enää ollenkaan.”, jatkaa Puustinen.

 

Pesualtaat

Allasmateriaaleissa perinteinen saniteettiposliini on tehnyt vahvan paluun. Kyseessä on vanha, mutta hyvin iätön ja helppohoitoinen materiaali. Monet valmistajat ovatkin viime aikoina ottaneet saniteettiposliinin takaisin valikoimiinsa.

Kylpyhuoneiden altaat ovat myös entistä suurempia ja niitä valmistetaan hyvin monen muotoisina. Viime vuosina yleistynyt trendi tason päällä olevista ”malja-altaista” jatkuu myös voimakkaana.

Tutustu Woodion upeisiin puualtaisiin!

Svedbergs pesuallas

 

Seinäkiinnitteiset kalusteet

Viime vuosina yleistyneet seinäkiinnitteiset kalusteet jatkavat myös suosiotaan. Svedbergs on tuonut markkinoille myös täysin uuden kalustemoduulijärjestelmän, jonka avulla saadaan paitsi lisättyä säilytystilaa myös piilotettua putkivedot näkyvistä.

Front-moduulijärjestelmä onkin ratkaisu erityisesti pieniin ja kapeisiin kylpyhuoneisiin, sisältäen sekä integroidun wc-istuimen, pesualtaan sekä säilytystilaa samassa moduulissa. Lue lisää seinäkiinnitteisistä WC-istuimista blogistamme.

Svedbergs Front

 

Lisää tilaa uusilla ratkaisuilla

Suihkukaappien myynti on ollut laskussa jo pidemmän aikaa. Näiden tilalle onkin tullut erilaisia suihkuseiniä, jotka voidaan tarvittaessa taittaa pois tieltä suihkun jälkeen. ”Erilaisia suihkujärjestelmiä on myös mahdollista saada mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaan.”, kertoo Puustinen.

Suihkuseinät ovatkin hyvin ilmavan ja avaran näköisiä. Pienen kylpyhuoneen tilanmäärä myös kasvaa huomattavasti, kun seinät voidaan tarvittaessa taittaa pois tieltä.

Erilaisia suihkujärjestelmiä on myös mahdollista saada mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaan.
-Svedbergsin aluepäällikkö Timo Puustinen

 

Svedbergs suihkuseinä

 

Haluatko lisätietoja?

Lataa maksuton Kylpyhuoneremontoijan oppaamme saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä sekä lisätietoja kylpyhuoneen remontoinnista sekä kalusteiden valinnasta. Jos artikkelin kuvat taas herättivät sisäisen remontoijasi, käy tutustumassa Svedbegs-valikoimaan verkkokaupassamme.

Jos kaipaat kokonaisvaltaisempaa tukea kotisi tilojen uudistamiseen, ota meihin yhteyttä - autamme sinua mielellämme, jo 30 vuoden kokemuksella!

Lataa kylpyhuoneremontoijan opas

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit