Laattojen puhdistamisen ABC

Kirjoittaja Laatta Leevi 23.7.2019 8:50:00

 

Laattojen puhdistamiseen liittyy paljon ennakkoluuloja. Laattojen puhtaanapito on kuitenkin helppoa, kun sen kerran oppii! Siksi kokosimme aiheesta tiiviin vinkkiartikkelin, eli laattojen puhdistuksen ABC:n.

Lue lisää

Aihealueet: Laattojen puhdistus, Kylpyhuone

Laattojen valinta ja erot - ota nämä asiat huomioon!

Kirjoittaja Laatta Leevi 11.6.2019 9:26:00

 

Millainen on juuri sinun tarpeisiisi vastaava laatta? Laattojen valinnassa kannattaa ottaa huomioon useita asioita aina tilan valaistuksesta käyttötarkoitukseen. Kokosimme tähän artikkeliin 4 tärkeintä asiaa, jotka huomioimalla onnistut laattavalinnassa! 

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen, Laattojen puhdistus, Lattiat, Laatoitus, Terratinta Ceramiche, Laatat kylpyhuoneeseen

Usein kysytyt kysymykset osa 3

Kirjoittaja Laatta Leevi 8.6.2016 11:44:13

 

Tämä artikkeli on kolmas osa Usein kysytyt kysymykset-artikkelisarjaamme, jossa käsittelemme myymälässämme usein vastaan tulleita kysymyksiä. Toivottavasti löydät näiden avulla vastaukset myös omaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi! Ensimmäisen osan löydät täältä, toisen osan täältä ja omia kysymyksiäsi voit esittää meille esimerkiksi täällä.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Laattojen puhdistus, Laatoitus

Miten ennaltaehkäistä pinttymät kylpyhuoneessa?

Kirjoittaja Laatta Leevi 11.11.2015 10:00:00

 

Kellastuneet saumavälit ja pinttyneet saippuajäämät kylpyhuoneen laattojen pinnoilla ovat varmasti meille kaikille tuttuja. Tiedossa on myös, että näiden puhdistaminen on erityisen tärkeää kylpyhuoneen käyttöiän kannalta. Tästä huolimatta puhdistusurakkaan on monesti vaikea ryhtyä sen työläyden takia. Pinttynyttä likaa onkin vaikea puhdistaa, mutta helppo ennaltaehkäistä!

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Laattojen puhdistus, Kylpyhuone

Laattojen pesu ja huolto - valitse oikeat puhdistusaineet oikeaan tarkoitukseen

Kirjoittaja Laatta Leevi 9.6.2015 13:10:00

Kylpyhuoneen laattapintojen puhdistus tulee tehdä paitsi säännöllisesti myös oikeilla aineilla. Eri tyyppiselle lialle ja erilaisille pinnoille on olemassa omat puhdistusaineensa, joiden ominaisuudet on syytä ottaa huomioon jo pesuainehyllyllä, sillä valikoima on laaja.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Laattojen puhdistus

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit