Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Kirjoittaja Laatta Leevi 12.4.2019 12:45:08

 

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone ei tingi tilan toiminnallisuuksista panostaessaan tyylikkyyteen. Kylpyhuoneen selkeitä linjoja ja rauhallisia sävyjä rikkoo tarkkaan valitut tehoste-elementit, jotka sitovat yhteen muuten rauhallisen ja yksinkertaisen tilan. Valolla on myös merkittävä roolinsa tilassa ja moderni kylpyhuone luottaakin valaistuksessaan myös luonnonvaloon. Esittelemme tässä artikkelissa esimerkkejä tuotteista ja ratkaisuista, joita voit hyödyntää modernin kylpyhuoneen toteutuksessa. 

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Woodio - tyylikkäät pesualtaat puusta

Kirjoittaja Laatta Leevi 20.3.2019 11:24:10

 

Kotimainen Woodio valmistaa ensimmäisenä maailmassa sarjatuotantona puisia lavuaareja. Woodion tyylikkäät ja innovatiiviset puukomposiittituotteet tuovat puun täysin uudella tavalla osaksi designia. Mutta miten nämä uniikit altaat soveltuvat osaksi kotien sisustusta? Haastattelimme Woodion markkinointipäällikkö Outi Hartmania aiheesta. 

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Skapa - Kylpyhuone­kalusteiden tilaihme

Kirjoittaja Laatta Leevi 27.11.2018 9:13:00

Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs tarjoaa kalustesarjoja jokaiseen makuun. Aiemmin esittelimme blogissamme valmistajan suositun Forma-kokoelman, joka taipuu tilaan kuin tilaan. Nyt parrasvaloihin pääsee valmistajan minimaalinen, erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin suunniteltu Skapa-sarja.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Kylpyhuonekalusteet, Laatta Leevi, Kylpyhuone

Forma - Svedbergsin ajatonta muotoilua

Kirjoittaja Laatta Leevi 4.9.2018 9:37:00

Svedbergs on Pohjolan johtava kalustevalmistaja, jonka monimuotoiset kalustesarjat ovat muodostuneet vuosien saatossa kylpyhuoneiden kruunujalokiviksi. Svedbergsin laadukkaat kalusteet ovat kestäviä, monipuolisia ja monipuolisesti sommiteltavissa kokonaisuuksiksi, jotka sitovat kylpyhuoneen tyylikkäät elementit yhteen.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Kylpyhuonekalusteet, Laatta Leevi, Kylpyhuone

Onnistuneen kylpyhuoneremontin edellytykset

Kirjoittaja Laatta Leevi 21.2.2017 8:23:19

 

Kylpyhuone on kodin vaativimpia ja usein myös kalleimpia remontointikohteita. Oli kyseessä sitten taloyhtiössä tehtävä putkiremontti, vesivahinko tai muutto uuteen asuntoon, jossa edellisen omistajan sisustusvalinnat eivät miellytäkään omaa silmää, kylpyhuoneremonttia on lähes mahdotonta välttää.

Remontoitu kylpyhuone lisää asumismukavuutta ja nostaa asunnon arvoa, joten remontti kannattaa suunnitella huolella, jotta lopputulos olisi mahdollisimman pitkäikäinen sekä materiaalien kestävyyden että tyylikkyyden puolesta. Olemme koonneet alle listan tärkeimmistä asioista onnistuneen kylpyhuoneremontin takaamiseksi helpottamaan remontin edessä olevien pääsemistä urakassa liikkeelle.

Lue lisää

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Kylpyhuonekalusteet, Remontointi ja rakentaminen

Smedbo – Skandinaavisen muotoilun mestari

Kirjoittaja Laatta Leevi 5.1.2017 14:56:36

 

Kylpyhuonetarvikevalmistaja Smedbo on tunnettu erityisesti skandinaavisesta muotoilustaan sekä tuotteiden käytännöllisyydestä. Smedbon tavoitteena onkin varmistaa, ettei kylpyhuone ole enää se kodin laiminlyödyin huone.

Smedbon tuotevalikoima edustaa pohjoismaista suunnittelua, jossa on otettu huomioon laatu ja käyttötarkoitus. Kylpyhuonesarjat pitävätkin sisällän hyvin erilaisiinkin tyyleihin ja makuihin sopivia tuotteita. Haastattelimme Smedbon Pohjois-Suomen aluemyynnistä vastaavaa Vesa Alajuumaa kysyäksemme tarkemmin Smedbon tuotteista.

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet

Esittelyssä tanskalainen hanavalmistaja Damixa

Kirjoittaja Laatta Leevi 25.7.2016 10:21:26

 

Oleellinen osa keittiö- tai kylpyhuoneremonttia on pintamateriaalien sekä kalusteiden valinnan lisäksi hanojen sekä suihkumallin valinta. Oikeanlaiset ja tilan tyyliin sopivat hanat ja suihkut viimeistelevät ja luovat viimeisen silauksen koko tilan ilmeeseen.

Kysyimme tanskalaisen hanavalmistaja Damixan edustajalta, FM Mattson Mora Group Finland Oy:n aluemyyjä Henrik Virtaselta, mitä tulisi ottaa huomioon keittiönhanaa tai suihkua valitessa ja mitä uutuuksia on viime aikoina tullut markkinoille.

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet - Trendit ja ideat kylpyhuoneesi sisustukseen

Kirjoittaja Laatta Leevi 29.10.2015 10:00:00

 

Sisutuksessa trendit tulevat ja menevät, mutta kylpyhuoneen tulisi miellyttää käyttäjiensä silmää vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Siksi kylpyhuoneissa monesti suositaankin selkeitä linjoja ja ajattomia ratkaisuja. Kysyimme kylpyhuonetuotteiden valmistaja Svedbergsin aluepäällikkö Timo Puustiselta, mikä on juuri nyt suosittua suomalaisissa kylpyhuoneissa ja mitä uutuuksia on viime aikoina tullut markkinoille.

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Mitä kylpyhuonekalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Kirjoittaja Laatta Leevi 30.9.2015 9:59:00

 

Kylpyhuoneen kalusteissa riittää valinnanvaraa. Perinteisesti suomalaisia miellyttävät selkeä ja klassinen, jopa pelkistetty tyyli sekä luonnonläheiset puunsävyt valkoisen ja mustan lisäksi. Väri, muotokieli ja muut ulkonäölliset seikat ovatkin monesti ensimmäisiä asioita, joihin kuluttajien huomio kiinnittyy uusien kalusteiden valintatilanteessa.

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone

Kylpyhuoneremontin kustannusten arviointi

Kirjoittaja Laatta Leevi 1.9.2015 10:00:00

Kylpyhuoneremontti on kodin vaativampia ja usein myös kalleimpia remontointikohteita. Sen kustannukset nousevatkin usein muita kodin tilojen remontteja suuremmiksi. Jotta suurilta budjetin ylityksiltä vältyttäisiin, tulisikin kylpyhuoneremontti suunnitella huolellisesti alan ammattilaisen avustuksella.

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Kylpyhuonekalusteet, Remontointi ja rakentaminen, Kylpyhuone

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit