Tyylikäs ja moderni kylpyhuone

Kirjoittaja Laatta Leevi 12.4.2019 12:45:08

 

Tyylikäs ja moderni kylpyhuone ei tingi tilan toiminnallisuuksista panostaessaan tyylikkyyteen. Kylpyhuoneen selkeitä linjoja ja rauhallisia sävyjä rikkoo tarkkaan valitut tehoste-elementit, jotka sitovat yhteen muuten rauhallisen ja yksinkertaisen tilan. Valolla on myös merkittävä roolinsa tilassa ja moderni kylpyhuone luottaakin valaistuksessaan myös luonnonvaloon. Esittelemme tässä artikkelissa esimerkkejä tuotteista ja ratkaisuista, joita voit hyödyntää modernin kylpyhuoneen toteutuksessa. 

Lue lisää

Aihealueet: Laatat, Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Woodio - tyylikkäät pesualtaat puusta

Kirjoittaja Laatta Leevi 20.3.2019 11:24:10

 

Kotimainen Woodio valmistaa ensimmäisenä maailmassa sarjatuotantona puisia lavuaareja. Woodion tyylikkäät ja innovatiiviset puukomposiittituotteet tuovat puun täysin uudella tavalla osaksi designia. Mutta miten nämä uniikit altaat soveltuvat osaksi kotien sisustusta? Haastattelimme Woodion markkinointipäällikkö Outi Hartmania aiheesta. 

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Kylpyhuonekalusteet - Trendit ja ideat kylpyhuoneesi sisustukseen

Kirjoittaja Laatta Leevi 29.10.2015 10:00:00

 

Sisutuksessa trendit tulevat ja menevät, mutta kylpyhuoneen tulisi miellyttää käyttäjiensä silmää vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Siksi kylpyhuoneissa monesti suositaankin selkeitä linjoja ja ajattomia ratkaisuja. Kysyimme kylpyhuonetuotteiden valmistaja Svedbergsin aluepäällikkö Timo Puustiselta, mikä on juuri nyt suosittua suomalaisissa kylpyhuoneissa ja mitä uutuuksia on viime aikoina tullut markkinoille.

Lue lisää

Aihealueet: Kylpyhuonekalusteet, Kylpyhuone, Altaat ja lavuaarit

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit