Winnovan tähti yhdistää modernia talotekniikkaa ja vanhan ajan tyyliä Porin asuntomessuilla

Kirjoittaja Laatta Leevi 5.7.2018 9:56:14

 

Asuntomessut WinNovan Tähti

Asuntomessut järjestetään vuonna 2018 Porissa, Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. 6.7.-5.8.2018 aikana alueella voi tutustua 28 pientaloon, 1 korjausrakentamiskohteeseen, 1 rivitaloon, palvelutaloon sekä päiväkotiin - eli yhteensä 34 kiinnostavaan messukohteeseen.

Tuttuun tapaan asuntomessuilta löytyy tänäkin vuonna Laatta Leevin toimittamia upeita tuotteita mielenkiintoisissa messukohteissa. Kohdenumerolla 7 löytyvä WinNovan Tähti on niistä ehdottomasti huomioimisen arvoinen kohde, jota kukaan messualueella kävijä ei halua jättää väliin.

 

Opiskelijatyönä toteutettu ympäristöystävällinen kohde

WinNovan tähti on uusiutuvaa energiaa hyödyntävä, kaksikerroksinen talo. Platform-menetelmällä toteutettu puutalokohde sisältää myös yksikerroksisen autotallin sekä nostalgista tunnelmaa luovan pihasaunan.  

Miellyttävä ulkonäöltään, tehokas toteutukseltaan - WinNovan tähti on kaikin puolin perinteisesti kiinnostava asuntomessukohde. Sitä kuitenkin katsoo täysin uusin silmin kun tietää, että toteutuksen takana ovat olleet WinNovan omat opiskelijat. Projekti on ollut ainutlaatuinen toteutus WinNovalle ja uskomaton mahdollisuus toteutuksessa mukana olleille opiskelijoille.

Katso WinNovan tarina kolmessa minuutissa ja todista, kuinka arkkitehti- ja suunnittelutoimisto Martin Wolffin suunnitelmat muuttuvat ideasta toteen opiskelijatoteutuksella.

 

Kohteessa pääsee ihailemaan Terratintan upeaa Betongreys-laattaa

Laatta Leevi toimitti WinNovan Tähteen asunnon lukuisissa tiloissa käytetyt Terratintan upeat ja suositut Betongreys -laatat. 20x20 -kokoista laattaa löytyy kohteesta niin keittiöstä, eteisestä, kodinhoitohuoneesta kuin WC-tiloistakin. Tarkkasilmäinen katselija saattoikin jo löytää Terratintan suositut laatat WinNovan syntytarinavideolta.

Betongreys laattasarja


Betongreys edustaa Terratintan tyyliä parhaimmillaan - sen minimalistiset, betonia jäljittelevät laatat yhdistävät kylmän ja lämpimän sävyjä tasapainoisesti. Laattaa on saatavilla useassa eri koossa ja sävyssä, jonka lisäksi sarja sisältää uniikkeja, mutta tyylikkään hillittyjä koristelaattoja kahdessa eri sävymaailmassa - Marrakech Cold ja Marrakech Warm
.

Marrakech cold

Marrakech Warm

Laatta Leevin laattoja esillä myös Honka Konteissa

Hongan uutuustuotteena Porin asuntomessuilla nähdään Honka Kontit. Honka Kontit sijaitsevat AsukasAreenan vieressä, Koekadulla. Honka Kontti -mallisto on suunniteltu rentoon asumiseen, luonnon keskellä, ilman että tiloissa olisi mitään turhaa tai ylimääräistä. Honka konttien kaunis yksinkertaisuus jättää parrasvalon sitä ympäröivälle maisemalle, joka pääsee oikeuksiin konttien avarien ikkunoiden ansiosta.

Laatta Leevin tuotteita nähdään Honka Konttien Resort- ja Family-konteissa. Tuttuina kokoelmina messukohteissa nähdään Terratintan Stonenature ja Hexa-laattakokoelmia, sekä Vives Ceramican Strand-laattasarjaa.

Honka Kontti - minimalistista toteutusta, maksimaalista luksusta


Haluatko lisätietoja?

Lue lisää asuntomessuista niiden virallisilta sivuilta, lue lisää kaikista kohteista messujen virallisesta kohdeluettelosta, tutustu WinNovan tähteen tarkemmin heidän omassa blogissaan tai tututstu Terratintan tuotteisiin Verkkokaupassamme! Voit myös ottaa meihin yhteyttä, tai tulla käymään kivijalkaliikkeessämme - autamme sinua mielellämme. 

Aihealueet: Laatat, Messut ja matkat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit