Messukuulumisia

Kirjoittaja Lasse Seppänen 12.4.2016 10:40:58

 

Rakennusmessut

Maaliskuussa osallistuimme jo 21. kertaa Jyväskylän Paviljongissa järjestetyille Rakennusmessuille. Messut olivat menestys ja osastollamme kävi kolmen päivän ajan kova kuhina. Erityisesti kovin kampanjahinnoin esitellyt kattosuihkut ja seinävessat kiinnostivat ja niitä myytiinkin messuosastollamme paljon.

Uutuuksia meiltä ja maailmalta

Rakennusmessut

Yrittäjänä olin erityisen ilahtunut siitä, että monet tutut ja tuntemattomatkin sisustussuunnittelijat vierailivat osastollamme ja pääsin esittelemään heille viimeisimpiä laattauutuuksia niin Italiasta ja Espanjasta kuin Turkistakin. Kaiken lisäksi, he olivat silminnähden tyytyväisiä näkemäänsä - olihan joukossa uutuuksia, jotka oli julkaistu vain reilu kuukausi sitten Valencian laattamessuilla.

Betonia, puuta ja käsintehtyä laattaa

Uutuudet

Yksi eniten huomiota herättänyt uutuus oli ehdottomasti Terratintan uutuuslaatta Betonwood neljässä eri sävyssä. Betonwood-laatoissa yhdistyvät kauniisti juuri nyt pinnalla oleva kylmä betoni sekä pehmeä puuta jäljittelevä pinta.

Uutuuslaattoihin lukeutuivat myös ihastusta herättäneet meksikolaiset, käsintehdyt Talavera-laatat. Näiden laattojen valmistus alkoi alun perin jo 1600-luvulla ja niiden valmistus on säilynyt lähes ennallaan näihin päiviin asti. Laatat tehdään käsin savesta, jonka jälkeen ne poltetaan uunissa ja lasitetaan. Lopuksi laatan pinta maalataan käsin. Valmistustavasta johtuen jokainen laatta on yksilöllinen ja laattojen muodossa, koossa sekä väreissä voi olla pientä variaatiota.

Näiden uutuuslaattojen lisäksi huomiota herättivät blogissammekin esitellyt ilmaa puhdistavat laatat sekä monikäyttöiset lasiharkot.

Vahva perinne

Jyväskylän Rakennusmessut ovat meille jo yli 20 vuotta jatkunut perinne, joka ei tule katkeamaan ensi vuonnakaan. Saakin nähdä, mitä kaikkea uutta keksimme ensi vuodelle!

Aihealueet: Messut ja matkat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit