Maatalohenkeä ja modernia ilmettä - esittelyssä Cottage Concept

Kirjoittaja Laatta Leevi 20.3.2017 11:32:29

 

Cottage Concept -laattasarja

Cottage Concept on vanhanaikaista maalaishenkeä ja uutta urbaania ilmettä yhdistelevä laattasarja, josta löytyy ratkaisuja molempiin makuihin. Sarjan laatat on sävytetty rauhallisilla, maanläheisillä sävyillä, joita on rikastettu tuomalla ne tarjolle lukuisina erilaisina malleina ja koristeltuna huomiota herättävillä kuvioilla. Sarjan päällimmäinen tavoite on tuoda kaikkiin tiloihin todellinen kodin henki.

Idyllistä maalaishenkeä luonnollisilla sävyillä

Cottage Conceptin Laverton -laatat sisältävät laajan valikoiman erimallisia ja -sävyisiä pehmeitä laattaratkaisuja, joiden luonne muistuttaa suuresti idyllisiä maalaistaloja modernilla käänteellä. Maanläheiset sävyt arena, beige ja luonnollinen ovat sarjan värisuunnittelun keskipisteessä. Elävyyttä maanläheisiin ratkaisuihin tuovat laatoista saatavilla olevat lukuisat eri muodot kuusikulmaisista provensaaleihin laattoihin. Laverton -laattasarja sisältää neljä koristeltua mallia, jotka täydentävät maatalohenkisen sarjan kokonaisuutta persoonallisuudellaan.

Laverton Beige lattialaattaLaverton monivärinen provensaali

Kauniita ja pitkäikäisiä ratkaisuja kivimäisellä harmaalla

Aston -laattasarja herättää uudelleen henkiin kivimäisten laattojen modernin tyylikkyyden. Sarjan rento ja luonnollinen tyyli elää kolmen eri värisävyn ympärillä: helmi, harmaa ja basaltti. Aston tarjoaa lisäksi kiinnostavia elementtejä sisustukseen sisältämällä erikoismuotoja, kuten kuusikulmainen benson, yksi- ja moniväriset provensaalit, sekä mosaiikit Bramber ja Bufton. Sarjan lukuisat harmaan eri sävyjen ympärille keskittyvät kokonaisuudet tuovat rytmikkyyttä sarjakokonaisuuteen.

Basaltano Nacar seinä- ja lattialaattaAston kuusikulmio Benson

Huomiota herättäviä ratkaisuja seinään ja lattiaan

Rift-sarja laajentuu huomiota herättävillä Gran Mugat -sarjan seinälaatoilla, joiden kohorakenne ja kauniit, mustavalkoiset kuvioinnit tuovat elävyyttä eri tiloihin. Rift-sarja koostuu valkoisen, sementin, kerman ja grafiitin väristen laattakokonaisuuksien ympärille ja myös Rift-sarjasta on saatavilla useita erimallisia ja monivärisiä kokonaisuuksia tuomaan ilmettä tilojen lattioihin ja seiniin.

Gran Mugat seinälaatta

Haluatko lisätietoja?

Käy tutustumassa sarjan laattoihin verkkokaupassamme tai tule paikan päälle keskustelemaan kanssamme aiheesta lisää!

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Lattiat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit