Luvassa jälleen lukuisia uutuuksia vuoden 2018 Rakennusmessuilla

Kirjoittaja Laatta Leevi 1.3.2018 11:49:12

 

Olemme jälleen mukana Jyväskylän Rakennusmessut 2018 -tapahtumassa

Laatta Leevi on jo 23. kerran mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla. Löydät meidät tänäkin vuonna tuttuun tapaan osastolta C-399. Tule kanssamme mukaan tapahtumaviikonlopulle tutustumaan niin meidän kuin muidenkin näytteilleasettajien esittelemiin uutuuksiin! 

Laatta leevin uutuudet ja luotettavat tuttavuudet

Esittelemme messuilla jälleen kiinnostavia uutuuksia ja luotettavia tuttavuuksia luottovalmistajiltamme. 

Uutuuksia kylpy- ja pesutiloihin

Messut tuovat tullessaan jälleen mahdollisuuden esitellä lukuisia uutuuksia kylpy- ja pesutiloihin. Hana- ja suihkutuotteista messuilla uutuuksina nähdään Damixan Tradition-hanasarjan kuparinen versio sekä uusi Pine-kattosuihkupaketti. Lisäksi esitteillä Moran uusi Mora One -hana. 

Esittelemme messuilla myös Sentakian kuivauspatteriuutuuksia. Esillä mm. sähkötoimisia malleja ajastimella ja kääntyvin oksin. Lisäksi esittelyssä ST pystymalliset kuivaimet ja uusi vesikiertoinen LV-kuivain mallisarja. 

Tänä vuonna laajennamme Unidrainin uutuuksien määrää, kun esittelemme messuilla seinäkaivoratkaisujen lisäksi valmistajan uutta ReFraim -tuotemallistoa! Esillä myös markkinoiden kapein seinä WC -ratkaisu. Schwab Duplo Mini on vain 35cm tilaa vievä elementti, johon voidaan liittää pyykinpesukoneen poistoputki ja jopa silppuripumppu. Lisäksi esillä on monia uusia näyttäviä huuhtelupainikkeita ja saatavilla vastauksia moniin mieltä askarruttaviin asennushaasteisiin!

Unidrainin uutuutena uuden ReFrame-sarjan tuotteet

Upeita uutuuksia puukuvioiseen lattiaan

Messuilla nähdään myös useita upeita lattiamateriaaleja niin laattojen, laminaattien kuin parkettienkin muodossa. Pisteellämme esiteltävissä Kährsin Lux- ja Lumen -mallistojen uutuusparketeissa on täydellinen heijastamaton mattapinta, joka mukailee puun luonnollista ilmettä, korostaen puun pehmeitä värisävyjä. Vinyylikorkkiuutuuksia pisteellämme edustaa Corkartin ja Haron tuotteet, jonka lisäksi esittelemme messuillamme Haron Gran Via -pitkää laminaattia. 

Kährsin uutuuksina Lux ja Lumen -kokoelmat

Laattoja myynnissä suoraan pisteeltä

Rakennamme messupisteestämme perinteiseen tapaan näyttävän, itseämme kuvaavan kokonaisuuden. Tänä vuonna messuosastomme koostuu Terratintan Stonenature Wet -kokoelman Cave-laatasta sekä Ceramica Magican Arte -kokoelman Marmo Grey -laatasta. Lisäksi esittelyssä Stonenature wet -kokoelman muut värit ja Arte -kokoelman Terrazzo -laatat. Huom! Messuosaston laatat ovat myynnissä puoleen hintaan! 

Ceramica Magican Arte-kokoelman Marmo Grey -laatta

Laatoitustuotteet ammattimaiseen lopputulokseen

Osastolla nähdään myös laatoitustuotevalmistaja Miran uutuuksia, kuten VTT-sertifioitu märkätilajärjestelmä sekä Mira 3650 kiinnitys- ja tiivistysmassa. Mira 3650 epoksia on saatavilla 7 eri värinä: off-white, silver, grey, steel, anthracite, black ja beige

Esittelyssä myös Svedbergsin upea kevään mallisto

Pohjalan suurin kylpyhuonekalusteiden valmistaja Svedbergsin tuotteet ja uutuudet ovat jälleen vahvasti esillä Laatta Leevin rakennusmessupisteellä. Kevään upeista uutuuksista messuilla nähdään mm. uudistetut Forma ja Stil kalustesarjat, täysin uusi DK kalustesarja, uudistettu Forsa suihkuseinä -valikoima, Ritual suihkukaappi ja Barb kylpyamme. 

Kun haaveilu ei riitä

Tällä kertaa messuilla keskitytään tavallista enemmän siihen, etteivät kenenkään ideat jää suunnittelupöydälle. Messujen ohjelma tarjoaa kiinnostavia työnäytöksiä ja tietoiskuja ajankohtaisista aiheista, jonka lisäksi luvassa on jälleen kiinnostavia näytteilleasettajia, tuotteita ja palveluja aina kunnista remontoijiin ja sisustajiin.

Messuisäntänä toimii tänä vuonna sanavalmis ja säteilevä, sisustusohjelma Innostakin tuttu Saija Palin! Ohjelmassa ratkaisujaan kodin remonttiongelmiin esittämässä on myös TV:stä tuttu "remonttipiiskuri" Perttu Sirviö. Käy tutustumassa messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin jo ennakkoon tapahtuman omilta sivuilta, niin saat enemmän irti messuista. Kurkkaa lisätiedot osoitteesta: www.jklrakennusmessut.fi.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa ja on avoinna pe-su 16.–18.3.2017 klo 10–17.
Voit seurata Rakennusmessujen kuulumisia myös Facebookissa ja Twitterissä.

Arvonnassa jälleen jaossa ilmaislippuja Jyväskylän Rakennusmessuille!

Facebook-sivuillamme on nyt käynnissä arvonta, jossa on jaossa vapaalippuja messuille. Vastaamalla kysymykseen "Millainen on unelmiesi kylpyhuone?" olet kaikkien vastanneiden kesken mukana arvonnassa!  Osallistu arvontaan täällä - arvomme voittajat perjantaina 9.3.2018!

Aihealueet: Messut ja matkat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit