Lasiharkot sisustuksessa

Kirjoittaja Laatta Leevi 8.4.2016 14:52:01

 

Tässä artikkelissa esittelemme Jyväskylän Rakennusmessuillakin nähdyn mielenkiintoisen ja monikäyttöisen sisustusratkaisun – lasiharkot.

Mikä lasiharkko?

Lasiharkko

Lasiharkot suihkuseinässä

Vitrea on tuonut Suomen markkinoille uudet Poesia -lasiharkot. Lasiharkot edustavat italialaista lasiosaamista ja niitä voi hyödyntää monipuolisesti sekä julkisessa että yksityisessä rakentamisessa ja sisutuksessa. Lasiharkko on yksilöllinen ja kaunis sisustusmateriaali, jonka muunneltavuus antaa lisämahdollisuuksia sisustuksen suunnitteluun.

Lasiharkko

Lasiharkot ravintolassa

Lasiharkko on umpilasinen, muottiin valamalla valmistettu harkko. Harkkoja on saatavana useita värejä, kuvioita, kokoja ja muotoja. Johtuen lasiharkon käsintehdystä luonteesta jokaisen harkon sävy ja rakenne on ainutlaatuinen ja voi vaihdella harkoittain.

Missä lasiharkkoja voi käyttää?

Lasiharkko

Lasiharkot väliseinässä

Lasiharkkoja voidaan käyttää lähes kaikissa kodin tiloissa kylpyhuoneesta keittiöön sekä monipuolisesti julkisissa tiloissa. Niistä voi rakentaa esimerkiksi väliseiniä, suihkuseiniä, pilareita ja pöytätasoja - vain mielikuvitus on rajana!

 Lasiharkko

Lasiharkot baaritiskinä

Lasiharkot ovat pitkäikäisiä, kestäviä, ympäristöystävällisiä ja hygieenisiä käyttää esim. pöytätasoina, sillä pinta on tasainen, kova ja helposti puhdistettava. Lasiharkot asennetaan joko muuraamalla tai erikoisliimalla liimaten.

Lasiharkko

Lasiharkot hotellissa

Haluatko lisätietoja?

Tervetuloa tutustumaan lasiharkkoihin ja muihin uutuuksiimme Laatta Leevin myymälään. Osan tuotteistamme löydät myös verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan!

 

Aihealueet: Sisustus

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit