Laserkuvioidut laatat - yksilöllistä ilmettä tiloihin

Kirjoittaja Laatta Leevi 9.6.2017 9:18:58

 

Upeita, kustomoituja lopputuloksia laserkuvioiduilla laatoilla

Laattojen valinnassa uniikin, erottuvan ja juuri itsensä näköisen lopputuloksen toteuttaminen on usein ensisijalla. Joskus yksilöllisyyden ja tunnearvon tavoittelussa perinteiset laattavalikoimat eivät vastaa sitä, mitä itsellään on toiveissa. Laattojen osaltakin löytyy kuitenkin vaihtoehtoja kustomoituun toteuttamiseen juuri oman makunsa ja toiveidensa mukaisesti.

Tämänkertaisessa artikkelissa käsittelemme laserkuvioituja laattoja. Aiheesta meille kertoi Laser Artisans Reposen Jorma Reponen. Laser Artisans Reponen on erikoistunut toimittamaan yksilöllisellä laserkaiverruksella ja käsityönä tehtävällä maalauksella koristeltuja seinälaattoja ja laattakokonaisuuksia.

Juuri sinulle

Laserkuvioitujen laattojen yksilöllisyyttä korostaa se, että niiden aihe on vapaasti tilaajan valittavissa ja jokainen laatta on oma yksilönsä. Vaikka samaa kuviota hyödynnettäisiin useammassakin laatassa, jokainen laatta on uniikki - laattojen työstö ja niissä näkyvä ainutlaatuinen kädenjälki eroavat aina sen verran toisistaan, ettei kahta täysin samanlaista lopputulosta ole.

Tuo luonto osaksi kotia - laserkuvioidut laatat mahdollistavat myös upeiden luontokuvien tuottamisen

Omat kuvat ikuistettuna laattoihin

Laatan työstäminen lähtee käyntiin asiakkaan valitsemasta esimerkkimateriaalista – laattaan voidaan ikuistaa piirros, teksti, kuvio tai vaikkapa valokuva tai sen osa. Kuvista voi toteuttaa myös näyttävän laattakokonaisuuden, jossa koko kuvio on jaettu usean laatan muodostamaan upeaan kokonaisuuteen.

Kestävä lopputulos

Laatan kaiverruksen ja maalauksen jälkeen laatalle tehdään nanopinnoituskäsittely, joka mahdollistaa laattojen puhtaana pysymisen jopa kymmenen vuoden ajan ennen uusintakäsittelyä. Lisäksi maalauksessa käytetään ns. patiomaaleja, joilla laattaan saadaan hyvä tarttuvuus ja pysyvyys myös ulkokäytössä. Näin laatta saa erottuvan ja yksityiskohtaisen lopputuloksen, jossa myös laatan värit pääsevät kunniaan.

Laserkuvioitujen laattojen mahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat

Haluatko lisätietoja?

Jos haluat lisätietoa laserkuvioiduista laatoista, käy tutustumassa Laser Artisans Reposen valikoimaan heidän verkkosivuillaan!

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit