Laattavalmistajat esittelyssä - Terratinta

Kirjoittaja Laatta Leevi 22.9.2017 11:26:35

 

Terratinta Ceramiche - toiminnallista tyylikkyyttä

Terratinta Ceramiche on tuttu nimi laattavalmistajien keskuudessa - vuonna 2008 toimintansa aloittanut laattavalmistaja on erikoistunut pohjoismaisen design -laattojen toteuttamiseenTerratintasta ainutlaatuisen sen kilpailijoihin verrattuna tekee sen tinkimättömyys tyylistään - kaikki Terratintan sarjat sijoittuvat 5 tekijän, eli:

  1. harmaan sävyjen,
  2. sisustuksen,
  3. ison ja pienen kontrastin,
  4. pohjoismaisten trendien sekä
  5. erottuvien konseptien ympärille.
Nämä ovat tekijöitä, joista Terratinta ei suostu joustamaan valmistaakseen laattoja "kaikkia kaikille" tapaan toisin kuin kilpailijansa. Tämä periaatteista joustamattomuus on luonut Terratintalta tutut, upeat kokoelmat, joiden vahva tyyli huokuu Terratintan ylpeilemää uniikkia ilmettä maailmanlaajuisesti! Eläköön #Terratintastyle!

 

Terratintan skandinaavinen design yhdistyy italialaiseen toteutukseen

Terratinta - pohjoismainen design, 100% italialainen toteutus

Vuoden 2008 keväällä tuleva Terratinta oli vasta optimistinen idea jostain täysin omasta - upeista, tyylikkäistä, mutta omalaatuisista laattatoteutuksista, jotka rakentuvat vanhoja klassikoita ja modernia ilmeitä yhdistäville konsepteille.

Pian unelma muuttui haaveesta todeksi suunnitelmallisen prosessin kautta - Terratintan pohjaksi saatiin nuori, motivoitunut ja kunnianhimoinen työyhteisö, jotka opiskelivat pohjoistmaista designia toteuttaakseen tuotteita ja palveluita, jotka tavoittelevat täydellisyyttä. Täydellisyys ei tarkoittanut pilviä hipovia hintoja - kilpailukykyinen hinta ja hyvä hinta-laatu-suhde on aina ollut tärkeässä roolissa Terratintalle. Lisäksi Terratinta tarkkailee laatuaan jatkuvasti toimimalla yhteistyössä vain harvojen ja valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa, sekä tähtäämällä toteuttamaan aina arvojensa mukaisia tuotteita - yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä, ammattilaisten toteuttamina. 

Kesällä 2017 Terratinta kirjassa alkoi uusi kappale, kun Terratinta Ceramiche ja Ceramica Magica yhdistyivät uudeksi upeaksi kokonaisuudeksi, Terratinta Groupiksi! Odotamme jo innolla, millaisia upeita sarjoja yhteistyö tulee tuottamaan tulevaisuudessa.

 

Tunnetuimmat kokoelmat

Archgres - Archgres kokoelma tuo mukanaan kuusi eri laattakokoa seitsemässä eri sävyssä ja kahdella eri pinnalla! Lisäksi sarjaa on saatvilla kahtena eri mosaiikkina. Vaihtoehtojen määrän ja monimuotoisuuden taustalla on Archgresin suunnittelun pohjalla ollut perusajatus - ajatonta tyylikkyyttä, joka sopii mihin tahansa liiketila- tai kotitaloustoteutukseen, niin sisä kuin ulkotiloihin! Sarjasta on saatavilla tämän vuoksi myös laattoja, jotka soveltuvat myös erittäin kovaan kulutukseen julkisiin tiloihin.

Kokoelma verkkokaupassamme >> 

Terratinta Archgres

 

Betoncrete - Betoncrete syntyi designin ja tarpeellisuuden omalaatuisesta yhdistelmästä. Sarja tähtää toiminnallisuuteen, mutta yksinkertaisen ja siistin toteutuksen kautta. Sarjan neljä eri värivaihtoehtoa viestivät nimillään sarjan luonteesta, sen yhidstelmästä taiteellisuutta ja maanläheisyyttä - laatan värit ovat Minimal (vaaleanharmaa), Colonial (maitokahvi), Shabby (tummanruskea) ja Industrial (tummanharmaa). 

Kokoelma verkkokaupassamme >>

Terratinta Betoncrete

 

Stonemarble - Stonemarble -sarjan toteutuksessa Terratinta halusi toteuttaa jotain täysin uutta yhdistelemällä klassisen marmorin laattohen uusimpiin design-kuvioihin. Tämän tuloksena oli Stonemarblen upea sarjakokonaisuus, joka koostuu kolmesta eri pintaviimeistelystä ja 12 eri kuviosta, joilla upea valkoinen marmori voidaan herättää henkiin!

Kokoelma verkkokaupassamme >>

Terratinta Stonemarble

 

The Four Shades Concept - Four shades Concept sarja on Terratintan projekti, jonka suunnittelu on lähtenyt liikkeelle Betontech-sarjan neljästä värisävystä: White - valkoinen, Grey - harmaa, Clay - savi ja Mud - muta. 

Näistä neljästä sävystä on luotu ainutlaatuinen, tuore ja epätavallinen konsepti, jossa kohtaavat laatat, mosaiikit ja boordi-laatat. Sarja yhdistää graafisen sisustamisen uuden tulkinnan ja viimeisimmän keramiikkateknologian. Sarjan avulla voit vapauttaa luovuutesi yhdistämällä saman sävyn eri kuvioita ja pintoja uudella ja jännittävällä tavalla! 

Terratinta Four Shades Concept

 

Haluatko lisätietoja?

Terratintan mallistosta löytyy lukuisia upeita laattoja, jotka sopivat niin projektiin kuin projektiin! Käyt lukemassa lisää Terratintasta heidän sivuiltaan, tutustumassa Terratintan mallistoihin verkkokaupassamme, tai ota meihin yhteyttä! Voit myös tulla käymään myymälässämme, niin keskustellaan aiheesta lisää!

Aihealueet: Laatat, Remontointi ja rakentaminen, Lattiat, Terratinta Ceramiche

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit