Laatta­valmistajat esittelyssä - Herberia Ceramica

Kirjoittaja Laatta Leevi 1.2.2018 13:49:17

 

Herberia Ceramica edustaa italilaista laadukasta laattatuotantoa, jonka takana on aito intohimo työtä kohtaan

Italialainen laattavalmistaja Herberia Ceramica on tuttu rennon yksinkertaista mutta tyylikkäistä kokoelmistaan. Herberian tuotevalikoimaa kuvaa parhaiten laattavalmistajan oma missio - Attenzione alle esigenze ed evoluzione del mercato – eli markkinoiden tarpeiden ja muutoksien huomioiminen. Tämän vuoksi Herberian kokoelmat elävät aina uusien aikojen mukana.

Italialaista intohimoa

Tyyli ja italialaisuus ovat merkittävä osa Herberian identiteettiä - Herberia ilmoittaakin ylpeydellä, että 100% sen tuotteista on valmistettu Italiassa! Herberian tuotannon taustalla näkyy yrityksen intohimo alaa kohtaan. Markkinatoiveisiin ja niiden muutoksiin vastava tuotanto takaa modernit ja asiakaskeskeiset lopputulokset. Moderneista kokoelmista huolimatta Herberian laatat ovat myös kodikkaita ja laatoilla toteutetuista tiloista tulee tutun ja lämpimän oloisia.

Herberialle asiakkaat ovat heidän toimintansa sydän, mutta heidän lisäkseen Herberia kiinnittää huomiota myös ympäristöön. Sen vuoksi yrityksen tuotannossa on pyritty keskittämään ympäristöä suojaaviin toimenpiteisiin.

Nostoja kokoelmista - Pietre Vals/

Pietre Vals kuvaa ominaisuuksiltaa ja tyyliltään hyvin Herberian yleistä tyyliä ja tavoitetta – kokoelma yhdistää luonnollisia kiven ominaisuuksia uusimmilla tekniikoilla toteutettuihin lopputuloksiin, joissa innovatiivisuus ja ajaton tyyli nivoutuvat saumattomasti yhteen. Sarja koostuu neljästä sävystä – Ghiaccio (vaaleanharmaa), Grafite (grafiitinharmaa) Sabbia (hiekka) ja Ruggine (ruskea).

Pitre Vals Ghiaccio vaaleanharmaa Pietre Vals Grafite grafiitinharmaa Pietre Vals Sabbia hiekka Pietre Vals Ruggine ruskea

Sarjan laattoja on saatavina myös mosaiikki- ja koristelaattoina. Kokoelman laaja kokovalikoima mahdollistaa vapaan suunnittelun ja laattojen muodoilla leikittelyn.

 Pitre Vals tarjoaa useita eri laattakokoja, joiden innovatiivisella käytöllä saadaan upeita ja erottuvia lopputuloksia

Nostoja kokoelmista - Portland

Portland-kokoelma tarjoaa laajan valikoiman erilaisia värejä, jotka luovat laatoille rajattomia mahdollisuuksia. Sarja tarjoaa 8 eri värivaihtoehtoa: Pearl (helmenvalkoinen), Sand (hiekka), Juta (harmahtavan ruskea), Cool Grey (harmaa), Smoke (savu), Ocean (merensininen) Purple (violetti) Royal Red Lux (tummanpunainen). 3 värikästä ja 5 maanläheisempää sävyä taipuvat modernista ja teollisesta tyylistä aina klassisiin toteutuksiin.

Portland Pearl helmenvalkoinen Portland Sand hiekka Portland Juta harmahtavan ruskea Portland Cool Grey harmaa Portland Smoke savu Portland Ocean merensininen Portland Purple purppuranpunainen Portland Royal Red Lux tummanpunainen

Kokoelman laattoja on saatavilla kahdella viimeistelyllä – mattana ja kiiltävänä. Portland sopii niin käytännöllisen sisustajan kuin vapaamielisemmän suunnittelijan laattavalinnaksi.

Herberian Portland-laattakokoelma tarjoaa vaihtoehtoja räikeään ja rauhalliseen sisustukseen

Haluatko lisätietoja?

Onko Herberia Ceramica laattavalmistaja sinun makuusi? Voit käydä lukemassa heistä lisää heidän omilla kotisivuillaan, tutustua verkkokaupastamme löytyviin Herberian tuotteisiin tai ottaa meihin yhteyttä! Voit myös tulla käymään liikkeessämme ja keskustelemaan aiheesta lisää kasvotusten – autamme sinua mielellämme!

Aihealueet: Laatat, Lattiat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit