Laattavalmistajat esittelyssä - Geotiles

Kirjoittaja Laatta Leevi 7.11.2017 12:16:25

 

Geotilesin Gala-sarja tarjoaa upeaa, ylellistä loistoa tilojen seiniin ja lattioihin

Geotiles on espanjalainen laattavalmistaja, joka tuottaa laadukkaita lopputuloksia tunnollisesti. Tämän ansiosta valmistajan laattoja on saatavilla 100 maassa, viidessä maanosassa - vuosien kokemuksilla rakennetut välittäjäverkot mahdollistavat laattojen saatavussa kaikkialla, missä sisustamisen tarkoituksena on saada tyylikäs, mutta kestävä lopputulos laatoilla. Tämän ansiosta Geotilesille on myönnetty useampana vuonna Vientipalkinto tuotteiden vientistruktuurin onnistuneesta rakentamisesta ja ylläpitämisestä.

Geotiles on ansioitunut myös ympäristövastuullisena laattavalmistajana - tuotteiden toteutuksessa otetaan huomioon valmistusteknologioigen ympäristöystävällisyys, laadukkaiden raaka-aineiden ympäristöystävällisyys, sekä työskentely-ympäristön laatu. 

Avant-Gradea parhaimmillaan

Geotiles on ylpeä tyylistään ottaa laattojen keskuudessa suosittuja trendejä ja tuomalla niihin uuttaa eloa rikkomalla niiden perinteisiä tyylisuuntauksia. Kokoelmista löytyy rohkeaa marmorikuvioituja laattaa, teollismaista chihc-tyylistä laattaa sekä maatalohenkistä, maanläheisin värein ja kulumin varusteltuja laattoja. Sarjojen yksityiskohdat vievät ne kuitenkin aina yhden askeleen eteenpäin esimerkkiensä toteutuksista.

Geotilesin eri kokoelmille on myös ominaista, että niiden perinteisen mallin laattavalikoimiin tarjotaan esimerkiksi mosaiikkilaattaa, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sarjan muiden, isojen laattojen yhteydessä käytettäväksi. Esimerkiksi upeassa Staturary-kokoelmassa sarjan isoja, vaaleita laattoja täydentää kuusiokulmaisista laatoista koostuva vaalea mosaiikki sekä timanttimallilla toteutetut mustat ja valkoiset mosaiikkilaatat.  

Kokoelmaa neljässä kategoriassa

Geotilesin kokoelmat muodostuvat keraamisista laatoista, white body -laatoista, red body -laatoista ja urbaanista keramiikkalaattakokoelmasta.

Gala - Gala-sarjassa metallin eri sävyt pääsevät oikeuksiinsa seinään ja lattiaan sopivissa laatoissa. Sarjan värejä ovat helmenvalkoinen (perla), hopeanharmaa (marengo), kermanvalkoinen (crema) ja kyyhkysenharmaa (tortora), joista jokainen väri taittaa upeasti metalliseen viileyteen. Sarjan laattoja on saatavilla neljässä eri koossa: 60x120, 60x60, 75x75 ja 30x60. 

Geotilesin Gala-sarja tuo ylellistä, metallinhohtoista sävyä tiloihin.

 

Mursi - Mursi-sarjassa nähdään white body -laatan upeutta parhaimmillaan, kun sarjan kermanvalkoiset marmorikuvioidut laatat pääsevät oikeuksiinsa tilojen seinissä ja lattioissa. Sarjan laattoja on saatavilla myös kahdella, erilaisella kuvioinnilla. Mursi-sarjassa laattoja on saatavilla 30x90 kokoisina (kuvioton, neliäkuviointi, hento tähtikuviointi). 

Geotilesin Mursi-sarja on edustavimmillaan kontrastia tuovien sisustuselementtien kanssa 

Kronos - Kronos-sarjassa kiven rosoinen ilme on täydellisessä tasapainossa sileän toteutuksen kanssa. Sarjan laattoja on saatavilla neljänä eri värinä: valkoinen (blanco), norsunluunvalkoinen (marfil), harmaa (gris) ja ruskea (marron). Lisäksi sarjan harmaata ja ruskeaa laattaa on saatavana upealla aaltokuvioinnilla. Sarjan laattoja on saatavilla 31,6x60 ja 45x45 kokoisina.    

Kronos-sarjan laatat soveltuvat sekä seinään että lattiaan

Polar Arctic - Urban design -kokoelmaan kuuluvassa Polar Arctic -sarjassa laattojen tasapaino muodostuu valkoisten laattojen ja kuvioitujen deco-laattojen harmoniasta. Sarjan valkoisia laattoja on saatavilla 30x90 ja 25x70 kokoisina. Lisäksi sarjan valkoisesta laatasta on mosaiikkikuvioitu 25x70 laatta, joka yhdistelee upeasti valkoisen eri sävyjä. Sarjan aaltokuvioituja laattoja on saatavilla 30x90 ja 25x70 kokoisina. Lisäksi aaltokuvioitua laattaa saa myös listalaattana 5x70 kokoisena. Sarjan laatat ovat seinälaattoja.

Polar Arctic -sarja yhdistelee upeaa valkoista ja erottuvia elementtejäHaluatko lisätietoja?

Lue lisää tuotteista Geotilesin sivuilta, tutustu mallistoihin verkkokaupassamme, tai ota meihin yhteyttä! Voit myös tulla käymään myymälässämme, niin keskustellaan aiheesta lisää!

Aihealueet: Laatat, Lattiat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit