Laatta Leevin uutuudet mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla 2017

Kirjoittaja Laatta Leevi 2.3.2017 15:25:30

 

Tervetuloa kanssamme Jyväskylän Rakennusmessut 2017 -tapahtumaan!

Laatta Leevi on jo 22. kerran mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla. Löydät meidät tänäkin vuonna tuttuun tapaan osastolta C1.399. Tule kanssamme mukaan tapahtumaviikonlopulle tutustumaan niin meidän kuin muidenkin näytteilleasettajien esittelemiin uutuuksiin! 

Kerromme tässä artikkelissa, mitä kaikkea messuilla on luvassa.

Lukuisia uutuuksia

Esittelemme messuilla mm. upeita Dieselin brändilaatat,  Purus Unidrain seinäkaivoratkaisut, Raimondin suoran laatta-asennuksen varmistavat laatoituskiilat, skandinaavista tyylikkyyttä edustavat Kährs parkettiuutuudet, Svedbergsin lukuisat uutuustuotteet sekä LIV seinä-wc tuotteet ja uudet kauluksettomat wc-istuimet!  

Luotettavia tuttavuuksia

Messuilla pääsee tutustumaan myös Smedbo:n kylpyhuonekoukkuihin ja -koreihin, suuresti suosiotaan kasvattaneisiin Corkart vinyylikorkkilattioihin, Sentakian kuivauspattereihin useissa väreissä, Miran ammattimaisen tuloksen takaaviin laatoitustuotteisiin sekä Damixan hanoihin, joista osastolla on esittelyssä kosketusvapaat Mora-hanat. 

Messuilla esittelyssä Svedbergsin upeita uutuuksia!

Tervetuloa messuille!

Luvassa on jälleen kiinnostavia näytteilleasettajia, tuotteita ja palveluja kunnista talotehtaisiin, sisustussuunnittelijoista pihakiviin ja lämmitysjärjestelmistä jätehuoltoon.

Messuisäntänä tänä vuonna toimii TV:stä tuttu "kauppaneuvos" Jetro Rostedt. Lisäksi ohjelmassa on asiaa mm. vuoden 2017 sisustustrendeistä, sisäilmaongelmien ehkäisemisestä, haja-asutusalueiden jätevesiasetusten muuttumisesta, teknologian tuomasta helpotuksesta kodin arkeen, puutarharatkaisuista pihalla ja ikkunalaudoilla, sekä valaistuksesta.

Tutustu tapahtuman antiin jo ennakkoon, niin saat messukäynnistäsi enemmän irti! Listan näytteilleasettajista, ohjelman ja paljon muuta tietoa löydät osoitteesta www.jklrakennusmessut.fi.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Pavinljongissa ja on avoinna pe-su 10.–12.3.2017 klo 10–17.

Voit seurata Rakennusmessujen kuulumisia myös Facebookissa ja Twitterissä.

Osallistu arvontaan ja voita vapaaliput messuille!

Facebook-sivuillamme on nyt käynnissä arvonta, jossa on jaossa vapaalippuja messuille. Vastaamalla kysymykseen "Millaisia uusia aiheita ja muutoksia sinä odotat Laatta Leevin sivustoilta vuonna 2017?" olet kaikkien vastanneiden kesken mukana arvonnassa!  Osallistu arvontaan täällä.

Aihealueet: Messut ja matkat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit