Laatta Leevi mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla 2016

Kirjoittaja Laatta Leevi 24.2.2016 10:00:00

 

Jyväskylän Rakennusmessut

Laatta Leevi on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla jo 21. kertaa. Tänä vuonna löydät meidät tuttuun tapaan osastolta C.399. Tästä artikkelista löydät lisätietoja siitä, mitä messuilla on luvassa.

Laattauutuuksia

Löydät osastoltamme paljon laattauutuuksia Valencian ja Bolognan messuilta, ja osa näistä on saatavilla myös suoraan varastostamme. Espanjalaisen Geotilesin näyttävät uutuuslaatat Gala, Statuary ja Blink ovat vahvasti esillä messuosastollamme ja näitä on saatavilla jopa koossa 60x120.

Lisäksi voit tutustua osastoltamme myös Undefasan ja Unicerin mielenkiintoisiin uutuuslaattoihin.

Muita uutuustuotteita

Esittelemme messuilla myös Svedbergsin uudet kalustesarjat SiD ja Skapa.

Lukuisien laattauutuuksien lisäksi löydät osastoltamme myös Temalin (kalusteet), JSJ-kylpytilojen (seinä-wc:t), Sentakian (kuivauspatterit), Lektarin (vinyylikorkit, vinyylit, laminaatit, parketit ja suihkutilakalusteet), Damixan (hanat), Kährsin (parketit) sekä Miran (laatoitustuotteet) uutuudet.

Ilmaa puhdistavat laatat

Yhtenä uutuutena esittelemme messuilla italialaisen FMG Fabbrica Marmi e Granitin markkinoille tuoman ACTIVE™ Clean Air & Antibacterical Ceramic-laatan, joka pystyy puhdistamaan jopa 70 % ilman epäpuhtauksista. Patentoitu kaakeli tuhoaa myös ihmisille haitallisia bakteereja, jotka ovat kosketuksissa kaakelin pinnan kanssa. Lue lisää ihmelaatasta täältä.

Tervetuloa messuille!

Mukana on taas näytteilleasettajia, tuotteita ja palveluja kunnista talotehtaisiin, sisustussuunnittelijoista pihakiviin ja lämmitysjärjestelmistä jätehuoltoon.

TV:stä tuttujen esiintyjien lisäksi ohjelmassa on asiaa mm. pientalon poistoilmanvaihdosta, kotitalousvähennyksestä, viherrakentamisesta, kestävistä sisustusvalinnoista sekä valaistuksesta.

Tutustu tapahtuman antiin jo ennakkoon, niin saat messukäynnistäsi enemmän irti! Listan näytteilleasettajista, ohjelman ja paljon muuta tietoa löydät osoitteesta www.jklrakennusmessut.fi.

Tapahtuma on avoinna pe-su 18.–20.3. klo 10–17.

Voit seurata Rakennusmessujen kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa ja Twitterissä.

Osallistu arvontaan ja voita vapaaliput messuille!

Facebook-sivuillamme on nyt käynnissä arvonta, jossa on jaossa 20 kpl vapaalippuja messuille. Osallistu arvontaan täällä.

 

Aihealueet: Messut ja matkat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit