Ensiesittelyssä KOS - Terratintan uusi kokoelma

Kirjoittaja Laatta Leevi 3.10.2018 10:15:17

 

Ensiesittelyssä Terratinta Ceramichen KOS-kokoelma

Terratintan uniikki tyyli - #Terratintastyle - on minimalistinen, kaunis ja maanläheinen. Sen vuoksi Terratintan italialaiset laatat sopivatkin niin hyvin osaksi pohjoismaisia koteja ja niiden sisustamisesta. Terratinta loi Kos-kokoelman vahvistamaan tätä tyylisanomaa. Laattakokoelma edustaa yksinkertaisen kaunista designia, ajatonta kauneutta ja uusimpien teknologioiden vahvistamaa laatua.

Kos - betonilaattojen uusi kappale

Terratintan upeat betonilaatat ovat olleet jo pitkään kuluttajien kestosuosikkeja. Kos-kokoelma tuo uuden henkäyksen betonilaattojen keskuuteen uudella tulkinnallaan betonista. Terratinta itse kutsuu laattaa betonilaattojen uudeksi kappaleeksi - kokoelma on tehty uuden sukupolven jatkajaksi 7 vuotta sitten julkaistulle ja suositulle Betontech-kokoelmalle.

Kos-kokoelman taustalla toimii yksi skandinaavisen designin kärkinimi - Carl Hansen & SønLaatan minimalistinen ja nykyaikainen ilme yhdistettynä korkealaatuiseen tekniseen toteutukseen tekee siitä vastustamattoman vaihtoehdon betonilaattojen ystäville. Korkealaatuisen toteutuksen ansiosta se on sopiva vaihtoehto niin kotien sisustukseen kuin julkisien tilojen toteutuksiin. 

KOS-sarjan Burn-sävy

 

Kokoelman viisi upeaa sävyä

Vit, Sand, Brun, Moln, Antracit - jo kokoelman sävyjen nimistä näkee, että sarjan inspiraationa on toiminut pohjoinen.

Vit (valkoinen) on luonnonvalkoinen sävy, joka muistuttaa auringon polttamaa, valkoista luonnonkiveä. Sand (hiekanruskea) ja Brun (ruskea) ovat sarjan upeat ruskean sävyt, jotka taittavat sävyltään enemmän kylmään kuin lämpimään. Moln (vaaleanharmaa) on nimensä mukaisesti sadepilven sävyinen harmaa ja Antracit (antrasiitinharmaa) ei sen kummempia esittelyjä kaipaa. 

Sarjan kaikki sävyt sisältävät luonnollista kiveä muistuttavaa sävyvaihtelua, jonka ansiosta värit elävät laattojen pinnalla. 

KOS-kokoelman viisi upeaa sävyä

 

Kokoelma julkaistiin Cersaie 2018 -tapahtumassa

Kos-kokoelma julkaistiin 23.-27.9. Italiassa järjestetyssä Cersaie 2018 -tapahtumassa. Uunituore laatta ilmestyy Laatta Leevin kivijalkamyymälään n. kuukauden sisään ja lisäämme sen verkkosivuillemme mahdollisimman pian. Kannattaa siis pitää verkkokauppaamme silmällä!

KOS-sarjan Sand-sävy

 

Haluatko lisätietoja?

Jos olet kiinnostunut uudesta kokoelmasta, voit tutustua kokoelmaan verkkokaupassamme tai Terratintan sivuilta. Jos olet kiinnostunut sarjan tuotteista, joita ei vielä löydy verkkokaupasta, ota meihin yhteyttä! Psst! Kannattaa tutustua Terratintan omaan kokoelmaan verkkokaupassamme!

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Remontointi ja rakentaminen, Terratinta Ceramiche

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit