Kevään 2018 unelmien kylpyhuone

Kirjoittaja Laatta Leevi 21.3.2018 9:59:10

 

Vaalea ammeellinen kylpyhuone on kevään 2018 unelmien täyttymys

Jyväskylän Rakennusmessujen messulippuarvonnassa kysyimme teiltä, millainen on unelmienne kylpyhuone. Vaikka usealle riitti, että kylpyhuone olisi remontoitu ja värimaailma hieman muuta kuin 70-luvun väridiskoa, oli vastauksista havaittavissa myös selkeitä samankaltaisuuksia. Siksi päätimmekin koostaa vastauksistanne ihannekylpyhuoneen keväälle 2018.

Vaalea ja valoisa

"Vaaleaa, valkoista, harmaata.." Selvästi suurin osa vastaajista toivoi vaaleaa ja valoisaa kylpyhuonetta. Upea vaalea laattaa saa kontrastin tummasta lattialaatasta ja loppusilauksen pienistä, hopeista/kultaisista yksityiskohdista kylpyhuoneen sisustuksessa. Tilava kylpyhuone täyttyy luonnonvalosta, jota isot vaaleat seinälaatat heijastavat. Tilan kahta sadesuihkua on korostettu erikseen tummalla efektimosaiikilla. 

Sadesuihku oli yksi selkeimmistä suosikeista kylpyhuoneeseen

 

Käytännöllinen ja monikäyttöinen

Vaikka kylpyhuoneen tyyliin löytyi lähes kaikilta vastaajilta selkeä ajatus, kylpyhuoneen käytännöllisyys nousi selvästi tärkeämmälle sijalle. Nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen toivotaan estettömyyttä ja monikäyttöisyyttä. Usean unelmoijan listalle oli lattialämmityksen rinnalle noussut käytännönläheiset toiveet pesukoneesta ja kuivausrummusta sekä säilytystilasta.

Usea suunnitteli kylpyhuoneensa perhe mielessään. Tyylikäs ja toiminnallinen kylpyhuone ei saa jättää lapsia huomioimatta. Tärkeiksi ominaisuuksiksi perheen pienempien osalla nousi tilan kaikumisen minimointi, helppo sekä lapset huomioiva laatoitus, joka ei saisi olla liukas.

Käytännöllisyys ei saa jäädä taka-alalle! Toiminnallisuutta ja säilytystilaa kylpyhuoneeseen saa esimerkiksi Svedbergsin kalusteilla

Ammeellinen arjen luksusosasto

Käytännöllisyys ei tarkoita, etteikö kylpyhuone voisi olla samalla myös hemmotteleva ja rentouttava. Usean vastaajan toivelistalta löytyi myös poreamme tai suora yhteys ulkona sijaitsevaan kylpytynnyriin.

Unelmien kylpyhuoneessa ammeesta avautuisi upea näkymä ikkunasta, jota ihaillessa kylpijän sielu lepää. Sauna on kylpyhuoneesta löydyttävä, mutta tyyliltään se voi olla joko moderni infrapunasarja tai perinteinen sauna isolla kivikiukaalla.

 Kylpyamme maisemalla - aito unelmien täyttymys

Haluatko lisätietoja?

Iskikö inspiraatio ja oma kylpyhuone tulisi pikaisesti saada uuteen uskoon? Ota eväät kylpyhuoneremonttiin maksuttomasta Kylpyhuoneremontoijan oppaastamme tai tutustu kattavaan tuotevalikoimaan verkkokaupassamme

Aihealueet: Sisustus, Unelmieni kylpyhuone, Kylpyhuone

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit