Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Kirjoittaja Laatta Leevi 23.12.2015 10:38:14

 Joulutervehdys

Vuosi 2015 alkaa olla lopuillaan ja nyt onkin hyvä aika katsoa hieman menneeseen ja raottaa hieman, mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan.

Uutta sisältöä

Kulunut vuosi on ollut Laatta Leeville monin tavoin merkityksellinen. Julkaisimme ensimmäiset oppaamme ja aloitimme tämän blogin kirjoittamisen tarjotaksemme sisustajille, rakentajille ja remontoijille alaan liittyvää tietoa sekä hyödyllisiä vinkkejä. Lisää oppaita ja mielenkiintoisia blogiartikkeleita onkin luvassa myös ensi vuoden puolella!

 

Verkkokauppa ja kotisivut

Otimme viime syksynä ison askeleen kohti nykyaikaa ja avasimme verkkokaupan, jonka tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Uskomme, että verkkokauppa toimii loistavana myymälämme jatkeena sekä tuotekatalogina myös kauempana asuville asiakkaillemme.

Teimme syksyn aikana myös uudistuksia kotisivuihimme, jotka toivottavasti palvelevat yhdessä verkkokaupan kanssa asiakkaitamme nyt entistä paremmin.

 

Parempaa asiakaspalvelua

Ensi vuoden alusta lähtien tulemme tekemään muutoksia myös myymälämme puolella. Pidennämme aukioloaikojamme arkisin tunnilla palvellaksemme paremmin myös ilta-aikaan liikkuvia asiakkaitamme. Tammikuun alusta lähtien myymälämme tulee olemaan auki arkisin klo 8-19 ja lauantaisin tuttuun tapaan klo 9-14. Ajanvarauksella palvelemme mielellämme myös näiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Verkkokauppamme palvelee jatkossakin vuorokauden ympäri. Lisäsimme verkkokauppaamme myös chatin, jotta voit olla yhteydessä meihin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii!

 

Laatta Leevi 20 vuotta

Viime syksynä juhlimme Laatta Leevin 20-vuotissyntymäpäiviä monin huikein tarjouksin. Laatta Leevin värikkääseen historiaan voit tutustua tarkemmin blogissammekin julkaistun Yrittäjän tarinan avulla:

Yrittäjän tarina osa 1

Yrittäjän tarina osa 2

Yrittäjän tarina osa 3

 

Mitä luvassa vuonna 2016?

Ensi vuonna tulemme vierailemaan heti alkuvuodesta sekä Pariisin että Espanjan messuilla haistelemassa alan uutuuksia. Löydät meidät myös perinteisesti Jyväskylän Rakennusmessuilta maaliskuussa.

Toivomme, että ensi vuosi tuo tullessaan myös monia muita mielenkiintoisia juttuja! Näihin palaamme varmasti tarkemmin myös blogin puolella. Nyt haluammekin toivottaa teille kaikille oikein rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2016!

 

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Aihealueet: Laatta Leevi

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit