Esittelyssä Imso Ceramichen upea uutuussarja Occitania

Kirjoittaja Laatta Leevi 6.8.2019 8:51:00

 

Taupe 60x60 ilman tekstejä

Imso Ceramiche on tunnettu upeista, käsityömäisistä laatoistaan. Nyt tältä suositulta italialaiselta laattavalmistajalta on tullut uusi sarja, Occitania, jonka luonnonkivimäiset laatat ja luonnonläheiset värit tekevät vaikutuksen. Occitania-kokoelma löytyy 30-vuotisjuhlavuotemme tarjouskokoelmasta uutena lisäyksenä elokuusta eteenpäin. Tutustu koko juhlavuositarjouskokoelmaan täältä.

Occitania

Occitania-laattasarja on saanut inspiraationsa ranskan keskiaikaisista linnoista ja niiden upeista linnakivistä. Juuri luonnolliset sävyt ja laatan elävä pinta tekevät tästä laattakokoelmasta ajattoman kauniin. Occitania-kokoelmaa on saatavissa 60x60cm ja 15x15 cm koossa mustan ja hiekanruskean sävyinä. Kokoelmasta on saatavilla on myös kuusikulmaisia laattoja.

 

Upeita sävyjä

Sarjan sävyihin on laatan pinnan tapaan haettu inspiraatio luonnosta. Luonnolliset sävyt yhdessä laatan kivimäisen pinnan kanssa tekevät Occitaniasta ajattoman valinnan tilojen toteutukseen.

Noir 60x60

Occitania Noir 

Occitania Noir -sävy on nimellisesti musta (Noir=musta). Laatan mustan sävy taittaa kauniisti valosta riippuen tummanharmaaseen/antrasiittiin.

Koot: Occitania Noir 15x15, Occitania Noir 60x60cm

 

Taipe 60x60

Occitania Taupe

Taupe on sävyltään hiekanruskea, jossa vaaleanruskeaa pohjasävyä täydentävät harmaan vivahteet. Laatan maanläheinen sävy ja ilme muuntuvat maalaisromanttisesta moderniin muiden materiaaliratkaisujen mukaan

Koot: Occiatania Taupe 15x15, Occitania Taupe 60x60

 

Haluatko lisätietoja?

Occitania-sarjan laatat ovat elokuinen lisäyksemme 30-juhlavuosikokoelmaamme. Kokoelmaan lisätään joka kuukausi uudet kampanjatuotteet ja kokoelman tuotteiden tarjoushinnat ovat voimassa aina vuoden 2019 loppuun saakka. Tutustu kokoelmaan ja löydä omat suosikkisi! Voit myös tutustua laattaan valmistajan omasta esitteestä.

Psst! Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä - autamme sinua mielellämme!

 

Aihealueet: Laatat, Laatta Leevi

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit