Habitare 2018 feat Terratinta Ceramiche

Kirjoittaja Laatta Leevi 21.8.2018 9:55:45

 

Kansi-habitare

Suomen suurin design- ja sisustustapahtuma on täällä taas! Vuoden 2018 Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-16.9.2018. Luvassa on jälleen lukuisia mielenkiintoisia ohjelmanumeroita ja esittelijöitä. Laatta Leevi osallistuu tapahtumaan yhdessä italialaisen laattavalmistaja Terratinta Ceramichen kanssa.

Elämyksiä ja inspiraatioita, klassikoita ja uutuustuotteita

Habitare tarjoaa inspiraatiota, elämyksiä, ideoita ja vinkkejä sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toimivuuteen. Lukuisat esittelijät tarjoavatkin paljon pohjaa omien projektien suunnitelulle ja ajankohtaisista trendeistä keskustelulle.

Vuoden 2018 Habitaren ohjelmassa juhlistetaan muotoilun vuotta 2018, joka näkyy myös ohjelmasta. Perinteiseen tapaan ohjelmaan kuuluu Vuoden Designteko 2018 -julistus, joka myönnetään vuosittain yritykselle, joka on investoinut vahvasti ammattimaiseen muotoiluun. Ohjelmassa juhlistetaan suomalaista muotoilua ja designia Designvuosi 2018 -julistuksen muodossa ja perehdytään tarkemmin suomalaisen muotoilun ja median tulevaisuuteen. Julistuksen lisäksi ohjelmaan kuuluu monipuolisesti asiantuntijaluentoja, esittelyjä, kilpailuja ja kohtaamisia, joista jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa ja inspiraation tuleville projekteilleen.

HUOM! Muista hyödyntää ennakko-ostajan etu - tilatessasi liput verkkokaupasta viimeistään tiistaina 11.9., saat ne etuhintaan! Lue lisää hinnoista ja lippujen ostamisesta täältä

 

Esillä Terratintan kestosuosikkeja ja uutuuksia maailmalta

Laatta Leevin ja Terratinta Ceramichen yhteispisteellä on luvassa tuttuja ja turvallisia kestosuosikkeja. Esiteltävään valikoimaan kuuluu mm. Terratintan suosittuja betonilaattakokoelmia, kuten Betontech-laatat sekä vuoden 2018 Porin Asuntomessut -tapahtumasta suuremmalle yleisölle tutuksi tulleet Hexa-sarjan kahdeksankulmaiset seinä- ja lattialaatat

Esittelemme Habitaressa myös upeita uutuuksia Terratintan omistamalta Ceramica Magica -tehtaalta. Estradille Habitaressa pääsevät mm. luonnonkivimäiset Pietra-sarjan laatat sekä marmorikuvioidut Antica-sarjan laatat. Lisäksi tapahtumassa päästään ihailemaan Terratintan täysin uunituoreita uutuuksia Terratinta Groupin uudelta tehtaalta. Esittelemme tapahtumassa Sartoria-tehtaan uutuuksia, jotka saavat ensi-iltansa Habitaressa - muulle maailmalle tuotteita esitellään vasta muutamaa viikkoa myöhemmin järjestettävässä Cersaie 2018 -tapahtumassa, Bolognassa. 

Terratinta Ceramiche - Hexa Wall Ocean Wawe Glossy

 

Marokkolaiskuvio vahvasti esillä

Marokkolaistyyliset laatat tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia sisustamiseen. Terratinta tarjoaa laajoja valikoimia marokkolaiskuviotuja laattoja ja suositut kuviolaatat ovat esillä myös vuoden 2018 Habitaressa. Mukana nähdään mm. Betongreys Marrakech -sarjan laatat sekä Betonsquare 10x10 Decor -laatat.

Terratinta Ceramiche Betongreys Warm Anna -laatta

 

Haluatko lisätietoa?

Käy tutustumassa Habitareen heidän omilta sivuiltaan, lue kokemuksiamme aiemmista Habitare-reissuistamme tai tutustu etukäteen Terratinta Ceramichen valikoimaan verkkokaupassamme. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä - autamme sinua mielellämme kaikkiin remontointiin ja sisustamiseen liittyvissä aiheissa! Tervetuloa mukaan tapahtumaan!

 

Habitarelogo2018informationENGrgb 

Aihealueet: Sisustus, Laatat, Messut ja matkat, Laatta Leevi, Terratinta Ceramiche

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit