Ensikertalaisena Cersaie-messuilla

Kirjoittaja Juha-Pekka Virkkunen 13.10.2015 11:04:00

Cersaie

 

Keraamisten laattojen sekä kylpyhuonetarvikkeiden Cersaie-messut järjestettiin 28.9-2.10. Italian Bolognassa.

Vaikka olin kuullut usealta eri taholta että tapahtuma on massiivinen, niin kyllä se silti ensikertalaisen pääsi yllättämään ja isosti. Messuhalleja oli todella paljon ja osa halleista oli tehty kahteen kerrokseen. Tehtaiden osastot olivat toinen toistaan upeampia joissa uutuudet esiteltiin näyttävästi. Välillä pelkästään osastojen ihailu vei hetkeksi huomion itse asiasta.

 

Mitä siellä sitten oli tarjolla?

Laattapuolella vaikuttaa edelleen vahvasti betoni-, puu-, & marokkoteema. Tarjolla oli aiempaa enemmän myös tiiltä jäljentäviä laattoja sekä metalliefektejä.

LaattauutuudetVärimaailma painottuu edelleen pääasiassa neutraaleihin harmaan ja ruskean eri sävyihin. Myös värikkäät laatat tekevät tuloaan, hitaasti mutta varmasti. Jossain vaiheessa voidaan varmasti todeta sinisen olevan uusi musta.

Laatat

Laattojen keskikoko ei yllättäen olekaan jatkanut kasvuaan. Hyvin monessa lattialaattasarjassa suurin koko ei enää ole 60x60 kuten muutama vuosi sitten. Seinälaatoissa liikuttiin pääasiassa kokoluokissa 25x75 tai 30x90. Suurin laattakoko mikä messuilla tuli vastaan oli vaatimattomasti 160x320. Ja ei kun asentamaan…

 

Mitä messuilta jäi käteen?

Tuli nähtyä niin paljon upeita ja hienosti tehtyjä tuotteita, että silmissä vilisee vieläkin. Silti jäi sellainen tunne että paljon jäi myös näkemättä. Toki jo tälläkin määrällä mitä tuli nähtyä saatiin silmät turtumaan ja aivot sakkaamaan. Loppuun on kuitenkin helppo todeta, että messut olivat erittäin mukavat ja kokoemuksena erityisen avartava.

Kun tekee yhteenvedon siitä, mitä tuli nähtyä ja miettii, mitä myymälässämme on esillä, niin voidaan rehellisesti todeta että me Laatta Leevillä olemme mallistomme kanssa hyvin ajan hermolla, tietyissä asioissa jopa askeleen edellä. Koska olemme ketjuuntumaton, yksityinen yritys, joka tuo itse laattoja maahan, tuo se erinomaiset puitteet reagoida nopeasti kun jotain uutta ja mielenkiintoista tulee tarjolle.

Näiden messujen satoa tulee myymäläämme esille alkavan talven kuluessa. Tervetuloa tutustumaan siihen, mitä tällä kertaa tarttui mukaan! 

Aihealueet: Laatat, Messut ja matkat

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit