Cevisama 2016-messut

Kirjoittaja Juha-Matti Pirilä 15.2.2016 8:30:28

 

Cevisama

Cevisama 2016-messut järjestettiin 1-5.2.2016 Valenciassa, Espanjassa. Nämä messut ovat loistava näyteikkuna Espanjan keramiikkateollisuudelle, sillä näytteilleasettajia on melkein 800 ja suurin osa 80 000 kävijästä on alan ammattilaisia.

Valencian ympäristöön Castellonin alueelle kerääntynyt paikallinen keramiikkateollisuus esittelee näillä messuilla luomistyönsä tulokset. Meille tämä tapahtuma on vuoden toiseksi tärkein heti Bolognan Cersaie-messujen jälkeen, sillä espanjalaisten tehtaiden painoarvo yhteistyökumppaneina on noussut viime vuosina.

 

Trendien aallon harjalla

Tänäkin vuonna Valencian messukeskus täyttyi upeista messuosastoista, joissa esiteltiin toinen toistaan hienompia uutuusmalleja. Esillä oli ajan trendin mukaisesti paljon betoni- ja puujäljitelmälaattoja, jotka eivät kaikessa komeudessaan kalpene oikean puun tai betonin rinnalla. Huomioni kiinnittyi myös marmorilaattojen suureen määrän ja upeisiin kuoseihin.

Lattialaattojen koko on jatkanut kasvuaan ja vaikuttaisi siltä, että koot 100x100 ja 60x120 tekevät tuloaan vahvasti. Seinälaattojen puolella trendi on menossa hieman jopa toiseen suuntaan, sillä esillä oli paljon pienempiä klassikkokokoja.

Väreistä sininen tekee vahvasti tuloaan. Mainittakoon vielä uutuuksista ns. ”mattokuviot”. Näitä kuvioita pystyy hyvin yhdistelemään saman sarjan peruslaattojen kanssa, niin seinä-kuin lattiapinnoille.

 

Mitä messuilta jäi käteen?

Ilokseni huomasin, että oma mallistomme on hyvin ajalla tasalla vallitsevien trendien suhteen. Kahden työntäyteisen päivän jälkeen päädyimme hankkimaan messuilta useamman laattasarjan suoraan varastoomme ja näitä uutuuksia tulemme esittelemään Jyväskylän rakennusmessuilla maaliskuussa.

Kaiken kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen messujen antiin ja tarttuipa matkalta mukaan yksi uusi tehdaskin, jonka mallistoa hankimme varastoon.

Meille on tärkeää, että valikoimaamme kuuluu jatkuvasti tuoreimpia ja laadukkaimpia uutuuksia maailmalta - löydät uutuudet omasta kokoelmastaan verkkokaupastamme!

 

Aihealueet: Messut ja matkat, Laatta Leevi

Laatta Leevi Blogi

Tilaa artikkelit suoraan sähköpostiisi!

Seuraa meitä myös somessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

Nappaa ideat unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen kylpyhuoneen ideakatalogista!

Avaa katalogi

Viimeisimmät artikkelit

Luetuimmat artikkelit